Steaky a sous-vide vaření
Co je metoda Sous-vide? Sous-vide (v překladu z francouzštiny znamená „ve vakuu“) je kuchařská meto...
Co je metoda Sous-vide? Sous-vide (v překladu z francouzštiny znamená „ve vakuu“) je kuchařská meto...
Tlakový hrnec je naprosto výborný pomocník v každé kuchyni a neměl by v ní ani chybět. Sice to může ...
Italské risotto je více než klasické italské jídlo. Pochází z oblasti severní Itálie, zejména z Lomb...
Sýry, tato fascinující a rozmanitá skupina potravin, jsou od nepaměti neodmyslitelnou součástí lidsk...
V dnešním rychle se měnícím světě je stále důležitější zaměřovat se na udržitelnost a ochranu životn...
Orientujete se v rozmanitém světě tuků a olejů a jejich použití v kuchyni? Náš článek vás provede sv...
Čokoláda je surovina, kterou zná každý a je po staletí symbolem luxusu, pokušení a radosti. Jej...
Správné skladování potravin je důležité pro jejich trvanlivost, zdraví a životní prostředí. Nesprávn...
Marinování masa je osvědčená metoda, jak zabezpečit, že maso bude křehké a šťavnaté. Není to vůbec s...
Připravujete si ráno smoothie a chcete z něj vytěžit co nejvíc? V tomto článku se dozvíte, proč byst...