Články z kuchyně, Strana 2

Jak se starat o nůž a jak ho brousit

Jak se starat o nůž a jak ho brousit

Ostrý nůž by měl být v kuchyni naprostá jistota. Vezmete, nakrájíte a hotovo. Bohužel to tak ne vždy je, protože se o něj lidé neumí postarat. A když už do nože investujete stovky korun, je potřeba mu...

Litinová klasika Petromax na steaky a oheň

Litinová klasika Petromax na steaky a oheň

Litinové pánve jsou známé svou schopností rovnoměrně rozložit a udržet teplo, což je ideální pro přípravu nejen hovězího masa. Pánve Petromax jsou zároveň ohněm prověřené pánve, které vydrží ve v...

Nepřilnavý bestseller GreenPan

Nepřilnavý bestseller GreenPan

Nepřilnavé pánve jsou v kuchyni stále více populární a to z několika prostých důvodu. Tyto pánve mají při vaření mají mnoho výhod oproti tradičním nerezovým pánvím. Hlavní výhody Jednou z nejv...

To nejlepší od Zwillingu

To nejlepší od Zwillingu

Pro nás je značka Zwilling doslova srdcovka a veškeré produkty od této značky jsme si oblíbili. Zwilling vyrábí mnoho produktů od vaření, stolování až po produkty pro profesionály. Všechny mají jedno ...