Kiritsuke nůž 20 cm Shun Classic, Kai
Kiritsuke nůž je vhodný na krájení všemožných tvarů zeleniny či porcování ryb a masa. Oproti zaoblenému Santoku noži má špičku, která dodá noži více všestrannosti a dělá z něj velmi univerzální nůž. Nůž je vyroben z 32 vrstev damaškové oceli. Rujokeť: ebenové dřevo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.
Kiritsuke nůž je vhodný na krájení všemožných tvarů zeleniny či porcování ryb a masa. Oproti zaoblenému Santoku noži má špičku, která dodá noži více všestrannosti a dělá z něj velmi univerzální nůž. Pokud potřebujete univerzálního pomocníka do vaší kuchyně, je Kiritsuke skvělou volbou.
Výroba série japonských nožů Shun Kai je inspirována mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Damaškový vzhled a pečlivě vybrané materiály dodávají noži opravdovou výjimečnost. Rukojeť ve tvaru D je vyrobena z ebenového dřeva Pakka, které se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a tvrdostí. Nože Kai Shun uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře.
Vhodné jako dárek
Výjimečnost těchto nožů podtrhne dárková krabička, která je součástí každého nože Shun. Pokud hledáte vhodný a originální dárek pro jakéhokoliv kuchaře, je tato řada nožů ideální volba.
Vlastnosti kuchařského nože KAI Shun Classic
- ručně broušený nůž
- optimální vyvážení
- dlouhá životnost ostří
- 32 vrstev damaškové oceli
- pohodlná a pevná rukojeť ve tvaru D
- rukojeť: černé ebenové dřevo Pakka
- dárková krabička je součástí každého nože
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
EAN: | 4901601387476 |
? Série: | Shun |
Použití nože: | Saláty, Zelenina, Cibule, Bylinky, Malé tvary, Nudličky |
Délka ostří: | 20 cm |
? Tvrdost: | 61 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
? Damašková ocel: | Ano |
Kovaný nůž: | Ano |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.