Kuchařský nůž 15 cm Wasabi Black, Kai
Kuchařský nůž 15 cm Wasabi Black od značky KAI je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rukojeť: kombinace syntetického materiálu a bambusového prachu; tvrdost: 58±1° Rockwella.
Kuchařský nůž by neměl chybět v žádné kuchyni. Nůž má velmi pevnou konstrukci, proto se hodí například na přípravu hovězího masa, přípravu steaků krájení zeleniny a např. také na sekání bylinek. Jde všeobecně o nejrozšířenější nůž ve všech kuchyních světa.
Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.
Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.
Vlastnosti nože KAI Wasabi Black
- leštěné ostří a kovová záštita
- vyjímečně dlouhá životnost ostří
- pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
- rukojeť: kombinace polypropylenu a bambusového prachu
- způsob výroby: kovaný nůž
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařské nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
? Série: | Wasabi Black |
Použití nože: | Univerzální, Maso, Porcování, Zelenina, Cibule |
Délka ostří: | 15 cm |
? Tvrdost: | 58 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
Materiál rukojeti: | Plast/bambus |