Kuchařský nůž Shotoh 14 cm, Miyabi 4000FC
Japonský kuchařský nůž Shotoh 14 cm Miyabi 4000FC je vyroben tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Čepel nože je tvořena z ledem tvrzené ocele FC61 pro pevnost a dlouhotrvající ostří. Rukojeť: dřevo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.
Shotoh je malý nůž, ideální pro řezání, loupání a zdobení ovoce a zeleniny. Někdy je tento nůž nazýván jako Petty nůž, což v překladu znamená drobný či malý. Vhodný je také pro čištění surovin, které držíme v ruce. Po Santoku nožích je to druhý nejprodávanější druh čepele v Japonsku.
Japonské nože Miyabi 4000 FC jsou fascinující. Tato řada spojuje krásu, eleganci, čistý design a tradiční japonské nožířské umění. Čepel nožů Miyabi 4000FC je vyrobena ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, která disponuje vysokou tvrdostí a odolností vůči namáhání.
Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů. Elegantní osmiúhelníková rukojeť z dřeva Pakka, která je pro tyto nože typickým znakem, je nejen designový prvek odrážející japonskou kulturu, ale je také velmi příjemná a bezpečná při krájení.
Vlastnosti kuchařského nože Gyutoh Miyabi 4000FC
- ledem tvrzená ocel FC61
- dvouvrstvé ostří
- CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
- autentický profil čepele
- osmiuhelníková rukojeť ze dřeva Pakka
- čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
- rukojeť: dřevo Pakka
- tvrdost: 61° Rockwella
- ostří Katana edge
- každý nůž je perfektně vyvážený
- doživotní záruka na výrobní vady
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.