Kurz vaření

Chcete se naučit vařit a nechcete platit drahé kurzy? Máme pro vás řešení - náš e-mailový kurz vaření. Nemusíte nikam chodit, kurz probíhá formou e-mailových lekcí, takže se do něj můžete pustit kdykoliv budete mít chuť. Navíc vás nebude stát ani korunu, všechny lekce kurzu vaření s Denis Henry jsou zdarma.

S dobrým jídlem se pojí hezké okamžiky a vzpomínky. Proto jsme vytvořili tento kurz vaření, ve kterém vám předáme vše, co o kuchyni víme.

Jak se stát mistrem vaření v 5 lekcích

Díky našemu kurzu zvládnete celé menu od polévky až po dezert. Pomohou vám k tomu základní pravidla vaření i netradiční tipy a triky od nejzkušenějších. Na své si přijdou milovníci masa i zeleniny, tradičních pokrmů i exotiky.

Drůbeží vývar a zpracování kuřete

Naučíte se jak kuře správně naporcovat a provedeme přípravou bohatého a chutného vývaru krok za krokem.

Hovězí steaky od A do Z

Poznáte oblíbené steaky s jejich popisem. Zjistíte co znamená suché a mokré zrání masa nebo na jakou ideální teplotu steak připravit.

Dokonalá krémová polévka

Důležité rady a tipy jak připravit ty nejlepší krémové polévky. V lekci najdete oblíbenou tomatovou polévku či hráškový krém.

Oblíbené saláty a lehká kuchyně

Jarní a letní měsíce nás často vedou k lehčímu stravování, což nás inspirovalo k vytvoření kurzu na téma Saláty a lehká kuchyně.

Jak na perfektní bábovku

Bábovka je teoreticky velmi jednoduchý dezert. Prakticky se však musíte držet určitých pravidel, aby byl výsledek podle vašich představ.

Co se naučíte

Oritentovat se v kuchyni jako profík

Nemuíte znát všechny recepty světa. Postačí, když budete umět základ na kterém můžete stavět. Profík v kuchyni ví přesně jaké suroviny použít, kde co najít a v jakém pořadí postupovat, aby vše šlo hladce a bez zbytečného zdržování. Toto všechno se naučíme.

Vykouzlit dokonalé polévky do každého počasí

Polévka je základ každé kuchyně. Naučíme se například italskou tomatovou polévku, kterou neodmítne žádné dítě, oblíbený hráškový krém nebo exotickou batátovou polévku s kokosovým mlékem.

Hovězí steaky budete mít v malíku od A do Z

Začneme výběrem správného masa a jeho přípravou, včetně marinování a odpočinku před tepelnou úpravou. Ukážeme si několik technik přípravy – od grilování, pečení v troubě až po sous-vide. Naučíte se připravit steak přesně podle vaší představy.

Bábovku, kterou vám bude závidět i babička

Kdo by nemiloval vůni čerstvě upečené bábovky. Naučíme se připravit nejznáměnší bábovky a pravidla přípravy tak, aby těsto bylo vždy nadýchané a bábovka šla lehce vyklopit.

Jak vařit obyčejná neobyčejně dobře

Pro neobyčejně dobré jídlo nepotřebujete drahé suroviny. Vždy vycházíme z běžně dostupných surovin.

Jak zabobodovat na každém rande

Určitě znáte rčení, že láska prochází žaludkem. Držíme se toho a ze získaných zkušeností se vždy povede připravit perfektní pokrm, který druhou polovičku okouzlí.

Nahlédněte pod pokličku

Lekce vaření s Denis Henry jsou zaměřené vždy na přípravu jednoho tématu. Vaříme z běžně dostupných surovin a se základními kuchyňskými pomůckami. A pokud by vám práci usnadnila nějaká speciální pomůcka, seženete ji na našem e-shopu.

V každé e-mailové lekci vaření najdete:

  • základní recepty
  • edukační články
  • tipy a rady z kuchyně
  • a spousta dalšího

Kam vám lekce vaření zdarma pošleme?

Odesláním zprávy souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Časté otázky

Pro koho je kurz vaření vhodný?

Kurz bude přínosný pro začátečníky i zkušené kuchyňské matadory. Kromě receptu totiž lekce obsahuje i tipy a triky nebo informace o nejnovějších trendech ve vaření.

Jakou formou kurz probíhá?

Po přihlášení do kurzu vám pošleme sekci s jednotlivými kurzy. Nemusíte nikam chodit nebo být na online schůzce. Zároveň každá lekce bude na vás také čekat v e-mailu, takže se do něj můžete pustit kdykoliv budete mít chuť.

Kolik kurz vaření s Denis Henry stojí?

Všechny lekce kurzu vaření s Denis Henry jsou zdarma. Milujeme jídlo a jeho přípravu a chceme naši vášeň sdílet s vámi.