Nůž na chléb 20 cm Tevere, Ballarini
Kuchařský nůž 20 cm Ballarini Tevere je tím správným pomocníkem a prodlouženou rukou ve vaší kuchyni. Způsob výroby: kovaný nůž; rukojeť: kombinace syntetického materiálu a bambusového prachu; tvrdost: 58±1° Rockwella.
Nůž na chléb má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou, která ostatním nožům tupí ostří.Využít ho můžete například i při čištění a krájení ananasu, který má tvrdší slupku.
Série nožů Ballarini Tevere jsou perfektní nože pro vaši italskou kuchařskou vášeň. Od předkrmů, jako je například italské Carpacio až po sladké dezerty v čele s italským Tiramisu je řada Tevere tím správným pomocníkem a prodlouženou rukou ve vaší kuchyni.
Skvělý poměr cena/výkon
Tato řada nabízí bez kompromisně nejlepší poměr cena/výkon z naší nabídky nožů. Kvalitní německá ocel a řemeslné zpracování v kombinaci s italským designem vytváří opravdu velmi povedenou řadu. Nože Tevere jsou odolné proti korozi a díky rukojeti ze dřeva Pakka odolají běžné vlhkosti. Nože se také vyznačují svou neuvěřitelnou ostrostí a kovovou záštitou, která chrání vaše prsty.
Hlavní vlastnosti nože Ballarini Tevere
- leštěné ostří a kovová záštita, která chrání vaše prsty
- vyrobeno z německé oceli, pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
- pohodlná rukojeť z leštěného dřeva Pakka, které je odolné vůči vlhkosti
- způsob výroby: kovaný nůž
Údržba a několik tipů při práci s noži Ballarni
- vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
- nůž nedávejte do myčky - příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti nebo se na čepeli mohou objevit skvrny od mycích prostředků
- po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
- pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
- skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
- používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochranná pouzdra
Broušení nože Ballarini Tevere
Nože Ballarini Tevere jsou vyrobeny z německé oceli, která se používá například i pro nože Zwilling. Tato ocel skvěle drží ostří a snadno se brousí. Pro nože na chléb můžete využít brousek AnySharp, který dokáže vlnkaté ostří snadno nabrousit.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.