Nůž na chléb 20 cm Tevere, Ballarini

Kuchařský nůž 20 cm Ballarini Tevere je tím správným pomocníkem a prodlouženou rukou ve vaší kuchyni. Způsob výroby: kovaný nůž; rukojeť: kombinace syntetického materiálu a bambusového prachu; tvrdost: 58±1° Rockwella.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 1001050
1 020 Kč
Nůž na chléb 20 cm Tevere, Ballarini
Sleva na vše
Sleva na vše
pro registrované
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Expedujeme obratem
veškeré objednávky
Vařením
Vařením žijeme
doslova každý den

Nůž na chléb má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou, která ostatním nožům tupí ostří.Využít ho můžete například i při čištění a krájení ananasu, který má tvrdší slupku.

Pečivo
Bagety
Rajčata
Ananas
Dorty

Série nožů Ballarini Tevere jsou perfektní nože pro vaši italskou kuchařskou vášeň. Od předkrmů, jako je například italské Carpacio až po sladké dezerty v čele s italským Tiramisu je řada Tevere tím správným pomocníkem a prodlouženou rukou ve vaší kuchyni.

Skvělý poměr cena/výkon

Tato řada nabízí bez kompromisně nejlepší poměr cena/výkon z naší nabídky nožů. Kvalitní německá ocel a řemeslné zpracování v kombinaci s italským designem vytváří opravdu velmi povedenou řadu. Nože Tevere jsou odolné proti korozi a díky rukojeti ze dřeva Pakka odolají běžné vlhkosti. Nože se také vyznačují svou neuvěřitelnou ostrostí a kovovou záštitou, která chrání vaše prsty.

Hlavní vlastnosti nože Ballarini Tevere

  • leštěné ostří a kovová záštita, která chrání vaše prsty
  • vyrobeno z německé oceli, pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
  • pohodlná rukojeť z leštěného dřeva Pakka, které je odolné vůči vlhkosti
  • způsob výroby: kovaný nůž

Údržba a několik tipů při práci s noži Ballarni

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • nůž nedávejte do myčky - příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti nebo se na čepeli mohou objevit skvrny od mycích prostředků
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochranná pouzdra

Broušení nože Ballarini Tevere

Nože Ballarini Tevere jsou vyrobeny z německé oceli, která se používá například i pro nože Zwilling. Tato ocel skvěle drží ostří a snadno se brousí. Pro nože na chléb můžete využít brousek AnySharp, který dokáže vlnkaté ostří snadno nabrousit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na chléb a pečivo
Záruka: 2 roky
? Série: Tevere
Použití nože: Pečivo, Bagety, Rajčata, Ananas, Dorty
Délka ostří: 20 cm
? Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Itálie
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Dřevo
Váha: 196 g
Výška čepele: 3 cm
Délka rukojeti: 12,5 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Nůž na chléb 20 cm Professional S, Zwilling 1001501
Nůž na chléb 20,5 cm Olive, Forged
1 710 Kč
SDV-305195
Nůž na chléb a pečivo 20 cm Four Star, Zwilling
2 490 Kč
1001587
Nůž na chléb 23 cm Wasabi Black, Kai
1 799 Kč
6723B