Nůž na zeleninu 10 cm Seki Magoroku Redwood, Kai
Nůž na zeleninu 10 cm Seki Magoroku Redwood od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rujokeť: dřevo Redwood; tvrdost: 58±1° Rockwella.
Nůž na zeleninu se nejlépe hodí, jak už sám název napovídá, na čištění, loupání a vykrajování zeleniny a ovoce. Je malý, lehký a dobře ovladatelný.
Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai.
Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Redwood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože.
Vlastnosti nože na zeleninu KAI Redwood
- leštěné ostří
- vyjímečně dlouhá životnost ostří
- pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
- rukojeť: dřevo Redwood
- způsob výroby: kovaný nůž
- tvrdost: 58° Rockwella
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože na zeleninu |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
EAN: | 4260163218179 |
? Série: | Seki Magoroku Redwood |
Použití nože: | Zelenina, Malé ovoce, Brambory, Česnek, Houby, Jahody, Mořské plody |
Délka ostří: | 10 cm |
? Tvrdost: | 58 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Položka byla vyprodána… |