Nůž na zeleninu Nakiri 17 cm, Miyabi 4000FC
Japonský nůž Nakiri 17 cm Miyabi 4000FC je vyroben tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Čepel nože je tvořena z ledem tvrzené ocele FC61 pro pevnost a dlouhotrvající ostří. Rukojeť: dřevo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.
Nakiri je nůž určený výhradně pro krájení ovoce a zeleniny. Dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary se snadno krájí díky obdélníkovovému tvaru, který je přizpůsoben především pro krájení směrem nahoru a dolů. Díky tomuto obdélníkovému tvaru, který je pro nůž Nakiri poznávacím znamením, a uzké čepeli, nůž velmi dobře klouže po prstech.
Japonské nože Miyabi 4000 FC jsou fascinující. Tato řada spojuje krásu, eleganci, čistý design a tradiční japonské nožířské umění. Čepel nožů Miyabi 4000FC je vyrobena ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, která disponuje vysokou tvrdostí a odolností vůči namáhání.
Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů. Elegantní osmiúhelníková rukojeť z dřeva Pakka, která je pro tyto nože typickým znakem, je nejen designový prvek odrážející japonskou kulturu, ale je také velmi příjemná a bezpečná při krájení.
Vlastnosti nože na zeleninu Nakiri Miyabi 4000FC
- ledem tvrzená ocel FC61
- dvouvrstvé ostří
- CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
- autentický profil čepele
- osmiuhelníková rukojeť ze dřeva Pakka
- čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
- rukojeť: dřevo Pakka
- tvrdost: 61° Rockwella
- ostří Katana edge
- každý nůž je perfektně vyvážený
- doživotní záruka na výrobní vady
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
Záruka: | Doživotní (čepel) |
EAN: | 4009839390654 |
? Série: | 4000FC |
Použití nože: | Zelenina, Malé ovoce, Brambory, Česnek, Houby, Jahody, Mořské plody |
Délka ostří: | 17 cm |
? Tvrdost: | 61 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
Kovaný nůž: | Ano |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.