Plátkovací nůž 24 cm Yanagiba Wasabi Black, Kai - rozbaleno
Plátkovací nůž 24cm Yanagiba Wasabi Black od značky KAI je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž;rukojeť: kombinace syntetického materiálu a bambusového prachu; tvrdost: 58±1° Rockwella.
Upozornění - narušený obal
Upozornění - narušený obal
Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.
Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.
Yanagiba nůž, označován někdy také jen jako Yanagi, je, stejně jako Deba nůž jednostranně broušený, dlouhý nůž s velmi pevným a mohutným hřbetem a špičatou špičkou. Často je označován také jako sashimi nůž. Jeho pevná čepel je určena ke krájení extrémně tenkých plátků syrových ryb, masa a zeleniny jedním tahem.
Vlastnosti nože Yanagiba KAI Wasabi Black
- broušeno z jedné strany
- leštěné ostří a kovová záštita
- vyjímečně dlouhá životnost ostří
- pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
- rukojeť: kombinace polypropylenu a bambusového prachu
- způsob výroby: kovaný nůž
Doplňkové parametry
Kategorie: | Plátkovací nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
? Série: | Wasabi Black |
Použití nože: | Maso, Porcování, Filety, Velké ovoce, Citrusy, Sushi |
Délka ostří: | 24 cm |
? Tvrdost: | 58 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
Materiál rukojeti: | Plast/bambus |