Litinová klasika Petromax na steaky a oheň
Litinové pánve jsou známé svou schopností rovnoměrně rozložit a udržet teplo, což je ideální pro přípravu nejen hovězího masa. Pánve Petromax jsou zároveň ohněm prověřené pánve, které vydrží ve vaší kuchyni dlouhé desítky let.
Gril, oheň a pánev
Pokud milujete jakékoliv steaky a jejich přípravu, je litinová pánev pomocník, který nesmí chybět ve vaší kuchyni. Pánev Petromax v černé barvě je navržena tak, aby připomínala chuť pokrmu z klasického grilu.
Pánve můžete využít také přímo na otevřeném ohni nebo grilu. Díky tomu můžete na jakémkoliv místě, ať se jedná o přírodu nebo zahradu, připravit k vašemu steaku i skvělou omáčku a přílohu.
Naše nabídka
Pokud objednáte nádobí nebo nože nebo jiné vybavení kuchyně, které he skladem, tak je můžeme mít už druhý den doma. Rychlost našeho doručení můžete ověřit u našich zákazníků a jejich hodnocení.
Proč si koupit pánev Petromax?
- Cena/výkon - u pánví Petromax oceňujeme skvělý poměr cena/výkon. Za velmi příjemnou cenu dostanete pomocníka, který vám připraví nejeden výtečný pokrm, ugriluje perfektní steak nebo pomůže při pečení chleba.
- Výdrž - mezi další výhody této značky a pánví patří výdrž, silný povrch, který si poradí s otevřeným ohněm a dlouholetá historie za kterou bylo možné pánev zdokonalovat.
Jak na dokonalý steak?
Perfektně připravený steak vykouzlí nejeden úsměv. Obzvlášť ve společnosti přátel nebo rodiny. Veškeré rady a známé druhy steaků najdete v našem článku Druhy hovězích steaků. Mezi základní pravidla patří:
- Maso nožem očistěte, ale nezbavujte tuku
- Na pávev vkládejte maso v pokojové teplotě
- Nevkládejte maso na studenou pánev
- Maso příliš často neobracejte
- Do masa nepíchejte
- Po ugrilování nechte maso odpočinout
V článku se sice věnujeme hovězímu masu, ale tyto pravidla platí jak pro vepřové či drůbeží steaky. Ať už tedy chcete připravit ideálně propečenou vepřovou kotletu, populární recept Pfeffer steak nebo hovězí Flank steak, pomůžeme vám docílit perfektního výsledku.
Pánve pro vaření a opékání
Litinová pánev s rovným dnem je velice univerzální a lze ji využít pro přípravu masa, ryb či zeleniny. Hodí se jak pro vaření na přímém ohni, grilu nebo v troubě, tak pro přípravu na běžném sporáku a indukci. Bude se také hodit při pečení domácího chleba místo pečícího kamene. Pánev je k dispozici v několika provedeních.
Pánve pro grilování
Díky drážkám na dně litinové pánve snadno dosáhnete krásného autentického grilovacího vzorku na mase či zelenině. Pánev je vhodná pro grilování na přímém ohni, v grilu i pro vaření na sporáku.
Doplňky k pánvi
Pánev Petromax mi pomohla dělat doslova nejlepší steaky široko daleko. Líbí se mi, že může do trouby, na sporák nebo přímo nad oheň. To běžná pánev nezvládne.