Sada Rapid Infusion set, iSi
Rapid infusion je úžasná technika pro zlepšení chuti, kde tekutina absorbuje všechny aromatické složky jako jsou napřiklad bylinky, koření nebo ovoce
Rapid infusion je úžasná technika pro zlepšení chuti, kde tekutina absorbuje všechny aromatické složky jako jsou napřiklad bylinky, koření nebo ovoce. Můžeme tak pozměnit chuť alkoholu, oleje, octa, nebo vody. Tato technika má mnoho výhod oproti jiným technikám a je široce používaná v mixologii.
Proč to funguje?
NO2 tvoří bubliny které zachycují aromatické složky a pod vysokým tlakem se snaží spojit s tekutinou. Doba louhování zaleží na použitých surovinách a na teplotě při jaké dochází k infusi. Studené složky budou mít za následek slabší infusi. Optimální je pokojová teplota. Složky jako je olej nebo mléko, kde se molekuly lépe pohybují pří vyších teplotách , je lepší zahřát.
Pro šlehačkové láhve
- Gourmet Whip Plus