Santoku nůž 16,5 cm Wasabi Black, Kai
Santoku nůž 16,5 cm Wasabi Black od značky KAI je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rukojeť: kombinace syntetického materiálu a bambusového prachu; tvrdost: 58±1° Rockwella.
Santoku je nejprodávanější nůž v Asii a název lze přeložit jako “nůž tří cností". Jméno se vztahuje k všestrannosti a vhodný je zejména na krájení všemožných tvarů zeleniny, či porcování ryb. Oproti Deba noži má úzký hřbet a velmi snadno a rychle se ovládá. Pokud potřebujete nakrájet zeleninu na drobné kostičky či slabé proužky nebo rychle nakrájet cibuli, je Santoku nůž nejvhodnější ze všech.
Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.
Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.
Vlastnosti nože Santoku KAI Wasabi Black
- leštěné ostří a kovová záštita
- vyjímečně dlouhá životnost ostří
- pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
- rukojeť: kombinace polypropylenu a bambusového prachu
- způsob výroby: kovaný nůž
Doplňkové parametry
Kategorie: | Santoku nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
? Série: | Wasabi Black |
Použití nože: | Saláty, Zelenina, Cibule, Bylinky, Malé tvary, Nudličky |
Délka ostří: | 16,5 cm |
? Tvrdost: | 58 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
Materiál rukojeti: | Plast/bambus |
Položka byla vyprodána… |