Šlehačková láhev Thermo whip plus 0,5 l, iSi
Láhev Thermo whip plus 0,5 l, iSi. Velké plus pro domácí i profesionální kuchyni. Pro přípravu šlehačky, polévek, omáček a dezertů. Použití za tepla i za studena.
Láhev na šlehačku iSi Gourmet Plus je velké plus pro profesionální kuchyň, pro přípravu nadýchaných pěn, teplých a studených omáček, vyšlehaných krémových polévek, šlehačky a dezertů. Lahev iSi Gourmet Whip Plus je možné zahřívat, popř. udržovat při konstantní teplotě ve vodní lázni při teplotě max 75°C.
O šlehačkové láhvi iSi Gourmet Whip Plus
- pro přípravu horkých i studených pokrmů
- udrží směs chladnou až 8 hodin, teplou až 3 hodiny, a to i bez chladničky a vodní lázně
- lze mýt v myšce
- patentovaný systém který podporuje standarty HACCP
- 100% ušlechtilá ocel, leštěná - vyvinuto pro profesionální použití
- certifikace NSF
- hlava lahve z ušlechtilé oceli se silikonovou ochranou rukojeti
- dvouplášťové, vakuově izolované tělo lahve
- dokonalá do kuchyně, na pult a pro catering
- optimalizovaný dávkovací ventil z ulšchtilé oceli připevněný k hlavě lahve pro přesné dávkování
- 3 ruzné zdobící hubice s odolným závitem z ušlechtilé oceli
- vyšší objem našlehané směsy než u jiných metod - menší množství vstupní suroviny
- hygyenicky uzavřený systém udrží směs v chladničce čerstvou až 1 týden
Obsah balení
- nerezová termo láhev
- nerezová hlava
- držák bombičky
- zdobící tryska "tulipán"
- zdobící tryska "základní"
- zdobící tryska "kulatá - nerez"
- čistící kartáček
Skladování láhve
Každou láhev je třeba udržovat čistou a průchody čistit kartáčky, které jsou součástí balení. Láhev lze mýt v myčce, ale doporučujeme šetrnější ruční mytí s použitím kartáčků. Předejde se tím ucpaním hlavy a znehodnocením pokrmu. To samé platí u vyměnitelných nástavců.
V případě, že se láhev nepoužívá, je lepší nechat všechny části od sebe oddělené. Výrazně se tak prodlouží živonost silikonového těsnění a v láhvi se nebude tvořit zápach.
Použití láhve
- Láhev naplníme pomocí odměrky, případně pomocí trychtíře a síta, které zachytí větší kousky, které by neprošli přes výpust. Láhev nidky neplníme až po okraj.
- Našroubujeme hlavici, pak vložíme bombičku do držáku a našroubujeme na hlavu.
- Jakmile jehla propíchne bombičku, N2O se uvolní do láhve a pokrm tak našlehá.
- Pořádně lahví zatřeseme aby se vše smíchalo se vzduchem a necháme odpočinout. Láhev také můžeme vložit do ledu s vodou.
- Láhev používáme hlavou dolů. Tlak nám pomůže veškerý pokrm dostat ven z lahve.
- Uložíme zpět do chladu. V případě teplého porkmu, vložíme láhev do vodní lázně.
- V případě že je láhev prázdná vypustíme před otevřením zbývající vzduch ven.
Proč používat bombičky iSi?
- Čistota chuti - čistý a přírodní produkt
- 100% garance váhy - každá bombička je eletronicky vážena
- nezatěžují jehlu láhve
- Absence úniku - pouze bombičky procházejí kontrolou těsnosti
- Ochrana přírody ( bombičky jsou vyrobeny z recyklovatelné oceli
- finanční úspora - uštřite až 30% nákaldů ve srovnání s ostatními produkty
- certifikace - výrobce iSi GmbH je držitelem certifikátu kvality ISO 9001:000
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šlehačkové láhve |
---|---|
Záruka: | 2 roky + 1 rok při registraci |
Položka byla vyprodána… |