Špikovací nůž 10 cm Shun Premier Tim Mälzer, Kai
Špikovací nůž 10 cm Shun Premier Tim Mälzer, od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Nůž je vyroben z 32 vrstev damaškové oceli. Ručně tepaný povrch; rujokeť: ořechové dřevo; tvrdost: 61° Rockwella.
Špikovací nůž je určen ke špikovaní masa. Díky své tenké a krátké čepeli dokáže udělat perfektní kapsu aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce.
Výroba japonského nože Shun Premier Tim Mälzer Kai je inspirována mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Ručně tepaný vzhled a pečlivě vybrané materiály dodávají noži opravdovou výjimečnost. Pohodlná rukojeť z ořechového dřeva je vhodná jak pro praváky, tak pro leváky. Nože Shun Premier Tim Mälzer uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře.
“Dobrý a ostrý nůž nejen usnadní práci, ale také dává pokrmům preciznost díky přesně nakrájeným surovinám. Společně s výrobcem nožů Kai jsme vytvořili řadu, kterou si jistě oblíbí každý, kdo pracuje jak s masem a steaky, tak s celou řadou zeleniny.”
Tim Mälzer | Šéfkuchař a autor několika knih o vaření
Vlastnosti špikovacího nože Shun Premier Tim Mälzer
- ručně broušený
- ručně tepaný povrch
- optimální vyvážení
- dlouhá životnost ostří
- 32 vrstev damaškové oceli
- pohodlná a pevná rukojeť
- rukojeť: ořechové dřevo s kovovou koncovkou
- způsob výroby: kovaný nůž
- tvrdost: 61° Rockwella
- váha: 75 g
Proč nedávat nože do myčky a raději je mýt v ruce
- příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti
- nůž může poškodit myčku
- tření o jiné předměty
- zaschlé skvrny od jídla mohou poškodit čepel nože
- příliš agresivní prostředky
Doplňkové parametry
Kategorie: | Špikovací nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
? Série: | Shun Premier Tim Mälzer |
Použití nože: | Čištění masa, Špikování, Zelenina, Česnek, Ovoce, Jahody |
Délka ostří: | 10 cm |
? Tvrdost: | 61 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
? Damašková ocel: | Ano |
Kovaný nůž: | Ano |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Položka byla vyprodána… |