Špikovací nůž 10 cm Wasabi Black, Kai
Špikovací nůž 10 cm Wasabi Black od značky KAI je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rukojeť: kombinace syntetického materiálu a bambusového prachu; tvrdost: 58±1° Rockwella.
Špikovací nůž je určen ke špikovaní masa. Díky své tenké a krátke čepeli dokáže udělat perfektní kapsu aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce.
Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.
Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.
Vlastnosti špikovacího nože KAI Wasabi Black
- leštěné ostří a kovová záštita
- vyjímečně dlouhá životnost ostří
- pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
- rukojeť: kombinace polypropylenu a bambusového prachu
- způsob výroby: kovaný nůž
- váha: 70 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Špikovací nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
? Série: | Wasabi Black |
Použití nože: | Čištění masa, Špikování, Zelenina, Česnek, Ovoce, Jahody |
Délka ostří: | 10 cm |
? Tvrdost: | 58 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
Materiál rukojeti: | Plast/bambus |