Špikovací nůž 10 cm Wasabi Black, Kai

Špikovací nůž 10 cm Wasabi Black od značky KAI je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rukojeť: kombinace syntetického materiálu a bambusového prachu; tvrdost: 58±1° Rockwella.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 6710P
1 199 Kč
Špikovací nůž 10 cm Wasabi Black, Kai
Sleva na vše
Sleva na vše
pro registrované
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Expedujeme obratem
veškeré objednávky
Vařením
Vařením žijeme
doslova každý den

Špikovací nůž je určen ke špikovaní masa. Díky své tenké a krátke čepeli dokáže udělat perfektní kapsu aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce.

Čištění masa
Špikování
Zelenina
Česnek
Ovoce

Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.

Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.

Vlastnosti špikovacího nože KAI Wasabi Black

  • leštěné ostří a kovová záštita
  • vyjímečně dlouhá životnost ostří
  • pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
  • rukojeť: kombinace polypropylenu a bambusového prachu
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • váha: 70 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Špikovací nože
Záruka: 2 roky
? Série: Wasabi Black
Použití nože: Čištění masa, Špikování, Zelenina, Česnek, Ovoce, Jahody
Délka ostří: 10 cm
? Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Japonsko
Materiál rukojeti: Plast/bambus
5
10x
4
2x
3
0x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
EG Avatar autora | 28.12.2020
uplne spokojen