Plátkovací nůž 20 cm Professional S, Zwilling

Plátkovací nůž 20 cm Professional S, je další typ nože, který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a hodí se na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce. Rukojeť: syntetický materiál; tvrdost: 57° Rockwella; způsob výroby: kovaný nůž.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 1001464
2 208 Kč
Plátkovací nůž 20 cm Professional S, Zwilling
Sleva na vše
Sleva na vše
pro registrované
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Expedujeme obratem
veškeré objednávky
Vařením
Vařením žijeme
doslova každý den

Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce.

Maso
Porcování
Filety
Sushi
Velké ovoce

Nože Professional S jsou tradiční celosvětově známé nože se třemi nýty. Díky své typické střence jsou tyto vyhledávány jak amatérskými, tak profesionálními kuchaři. Rukojeť je černá a ze syntetického materiálu. Nůž je optimálně vyvážen, a stejně jako u ostatních nožů Zwilling, je kladen vysoký důraz na to, aby perfektně padnul do ruky.

„Nejlepší ocel, dokonalost zpracování a vyváženost solingenských nožů Zwilling jsou v každé dobré kuchyni nezbytností. Kvalitní a ostré nože jsou něco, bez čeho se jakýkoliv kuchař za žádných okolností neobejde. Jsou základním kamenem každé správné kuchyně.”

Zdeněk Pohlreich, šéfkuchař

Vlastnosti plátkovacího nože Zwilling Professional S

  • každý nůž je precizně vyvážený
  • ručně broušený, laesrová kontrola ostří
  • FRIODUR® - mrazem tvrzená; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
  • SIGMAFORE® - nůž je kován z jednoho kusu oceli, větší pevnost nože a kvalitnější ostří
  • speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • rukojeť: syntetický materiál
  • tvrdost: 57° Rockwella

Údržba a práce s noži Zwilling

Aby nůž zůstal ostrý a vydržel vám dlouhé desítky let, přikládáme několik rad, které prodlouží nejen životnost, ale pomohou k tomu, aby se vám s nožem vždy dobře krájelo.

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • nůž nedávejte do myčky - příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti nebo se na čepeli mohou objevit skvrny od mycích prostředků
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochranná pouzdra

Broušení nože Professional S

Stejně jako pro další kuchyňské nože Zwilling lze tento nůž brousit několika způsoby. Mezi ně patří běžné udržovaní na ocílce. Nejvhodnější je například řeznická ocílka v délce 31 cm s větším brusným efektem či broušení na kameni Zwilling s hrubostí 250 a 1000.

Pokud chcete noži dodat něco navíc, můžete ještě používat kožený brousek, který ostří finálně vyhladí a vyleští. Pro tento nůž jsou vhodné jakékoliv doplňky z naší nabídky. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Plátkovací nože
Záruka: Doživotní (čepel)
? Série: Professional S
Použití nože: Maso, Porcování, Filety, Velké ovoce, Citrusy, Sushi
Délka ostří: 20 cm
? Tvrdost: 57 HRC
Země výroby: Německo
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Plast

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Plátkovací nůž 15 cm Wasabi Black, Kai
1 260 Kč
6715U
Plátkovací nůž 23 cm Wasabi Black, Kai
1 650 Kč
6723L
Plátkovací nůž 16 cm Four Star, Zwilling 1001544
Plátkovací nůž 20,5 cm Olive, Forged
1 704 Kč
SDV-305164
Plátkovací nůž 16 cm Professional S, Zwilling 1001458